جزئیات استخدام داوطلبان تکمیل ظرفیت آزمون آموزگاری در دستور کار آموزش و پرورش-راهبرد معاصر
داروی جدید در آزمایش‌ها، ممکن است روند پیشرفت بیماری پارکینسون را کند کند قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است خبر جدید وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع الفعالیت سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ قصاص برای عامل جنایت در بازی خرس وسطی فیلم / گل اول مس رفسنجان به پرسپولیس در دقیقۀ ۴ پیاده‌روی روزانه می‌تواند افسردگی را کاهش دهد لحظهٔ هجوم خودرو به میان جمعیت در آلمان با دست‌کم ۱۱ کشته + فیلم وقوع زلزله ۴ ریشتری در هفتکل ایران ۱۵ - ۱۱ پرتغال/ صعود واترپلو ایران به نیمه نهایی سطح ۲ کاپ جهانی  برتری استقلال مقابل آلومینیوم در ۴۵ دقیقه اول  تساوی یک نیمه‌ای هوادار و نساجی ترکیب آلومینیوم و استقلال اعلام شد

جزئیات استخدام داوطلبان تکمیل ظرفیت آزمون آموزگاری در دستور کار آموزش و پرورش

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، آخرین وضعیت استخدام داوطلبان تکمیل ظرفیت آزمون آموزگاری را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 October 29
کد خبر: ۲۱۰۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام احمدحسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درباره ابهاماتی که در نحوه جذب پذیرفته‌شدگان آزمون آموزگاری مطرح می‌شود، گفت: متقاضیان جذب در وزارت آموزش و پرورش که در آزمون آموزگاری شرکت کرده بودند، این روزها سوالاتی متعددی نحوه جذب معلم دارند.

 

وی در تشریح روند گزینش داوطلبان آزمون آموزگاری عنوان کرد: در مرحله اول آزمون آموزگاری از حدود بیش از 28 هزار نفر، حدود 17 هزار نفر در آزمون علمی و مصاحبه قبول شدند و نزدیک به 10 هزار نفر نیز به مرحله تکمیل ظرفیت راه پیدا کردند.

 

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس ادامه داد: زمانی که وزارت آموزش و پرورش فراخوان جذب از میان افراد تکمیل ظرفیت را اعلام کرد قرار بر این شد که جذب معلم از همین افرادی که به قول متقاضیان کارنامه سبز بودند اما در مصاحبه حائز نمره قبولی نشده بودند، صورت گیرد اما دیوان عدالت اداری مانع اجرای این سازوکار از سوی وزارت آموزش و پرورش شد.

 

فلاحی تصریح کرد: نظر دیوان عدالت اداری این بود که شاید داوطلبان آزمون استخدامی سالهای قبل نیز اگر مناطق دیگری را انتخاب می‌کردند حائز نمره قبولی می‌شدند. بر همین اساس دیوان عدالت، وزارت آموزش و پرورش را مکلف کرد تا تکمیل ظرفیت برای تمامی داوطلبان اعمال کند. پس از این کار حدود 9 هزار نفری که توانستند به عنوان تکمیل ظرفیت انتخاب شوند و 1700 نفر کسانی هستند که در مصاحبه رد شده‌اند اما نمره بالایی در آزمون علمی امتیاز بالایی آورده بودند از این تکمیل ظرفیت جا مانده‌اند.

 

وی افزود: مسئله‌ای که الان وجود دارد این است که آن 9 هزار نفر هنوز مراحل استخدامی‌شان به پایان نرسیده که نوبت به 1700 نفر مابقی برسد و این افراد در روند ادامه کار و پس از اتمام مراحل جذب آن 9 هزار نفر دعوت به کار می‌شوند. بنابراین اگر وزارت آموزش و پرورش در برهه فعلی از این 1700 نفر در قالب نیروهای خرید خدمتی استفاده می‌کند به این معنا نیست که این افراد برای همیشه قرار است با این حکم با آموزش و پرورش همکاری داشته باشند.

 

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس ادامه داد: طبق کسب اطلاعی که بنده از معاون حقوقی وزارت آموزش و پرورش کردم قطعا وزارتخانه نسبت به این 1700 نفری که در آزمون کتبی حائز رتبه بالا شده بودند بی‌تفاوت نیست ولی از آنجا که رای دیوان عدالت اداری، وزارت آموزش و پرورش را ملزم به دعوت به کار تمامی داوطلبان کرده بود، کمی در برنامه‌ریزی مسئولان آموزش و پرورش در جذب معلم تغییرات ایجاد شد.

 

فلاحی در پایان گفت: امیدواریم با تدابیر وزارت آموزش و پرورش در مراحل بعدی فراخوان جذب برای 1700 نفری که در آزمون کتبی نمره بالایی کسب کرده بودند نیز اعلام شود./تسنیم

ارسال نظر